0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

0

برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!

مشاهده محصولات فروشگاه

آشپزخانه اداره

دسته بندی ها : هلدینگ 8 مهر 1395 مهندس موسوی 115 مشاهده

آشپزخانه مرکز فرماندهی رستوران است. غذاها قبل از تحویل به مشتری در آشپزخانه‌ی رستوران، پروسه پختن، آماده شدن و رفتن در بشقاب را طی می‌کنند. بعضی آشپزخانه‌ها بزرگ و جادار هستند و فضای کافی برای وسایل ریز و کوچک دارند. اما طراحی آشپزخانه مهم‌تر از اندازه آن است. اگر آشپزخانه‌ی رستوران با‌ دقت طراحی شده باشد، کار برای پرسنل بسیار ساده‌تر می‌شود.

آشپزخانه‌ی رستوران از قسمت‌های مختلفی تشکیل شده از جمله قسمت آماده کردن غذا، قسمت غذاهای سرخ‌شده، قسمت پیتزا و قسمت سالاد. این قسمت‌ها بسته به اندازه و طراحی آشپزخانه ممکن است کمتر یا بیشتر باشند. وقتی در حال طراحی رستوران هستید به منوی رستوران هم فکر کنید. اگر قرار است سالاد بیشتری سرو کنید پس باید قسمت سالاد ایده‌آلی را طراحی کنید. اگر قرار است بیشتر غذاهای کبابی سرو کنید، به فکر کباب‌پز بزرگ‌تر باشید تا غذاها سریع‌تر آماده شوند. فضای آشپزخانه نکته‌ی مهمی است که باید در نظر گرفت.

مهندس موسوی

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

نظرات کاربران

  1. حسین عابدزاده گفته؛
    13:44 1398/03/21

    تست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه :